Suei-ču-žeu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžíce maggi (Koření)
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      ks feferonka
    • 4
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu nakrájíme na nudličky. Připravíme marinádu ze solamylu, soli, cukru, worchestrové omáčky, kari koření, maggi, oleje, žloutků a papriky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Přidáme marinádu a dobře promícháme, vložíme do misky, zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Na rozehřátý olej na pánvičce vložíme maso s cibulí, marinádou a 5 minut opékáme a převracíme. Podáváme s rýží nebo hranolky.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • la.fea
    la.fea |

    1. 11. 2010 15:13

    Ceske "Žvej - žužu" v podobe omacove - Naložit do marinády alespoň an 4 hodiny. Zprudka opéct na oleji, maso vyndat, přidat teplou vodu s lžíci hl. mouky a hořčice.

  • Íček Matěj
    Íček Matěj |

    16. 2. 2007 11:39

    Ano je to skutečne "ala" čína,jinak je to klasickému originálnímu receptu na "švej" na hony vzdálené. Jako mišmaš to je může být docela chutné.Jen to "nakládání"je zcela zbytečné,je dost velké nebezpečí různých bakterií (listerie,salmonela a pod.)

  • Frantisek Pokorny
    Frantisek Pokorny |

    21. 11. 2004 16:15

    Velmi dobre

  • Martin Nový
    Martin Nový |

    2. 7. 2004 19:48

    Rodina si "poručila" na zítřek něco na způsob číny. Tento recept jsem vyzkoušel a je výborný. Všem chutnalo. Děkuji.