Subuta

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Vejce 1 ks
Solamyl (bramborový škrob)  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hlávkové zelí 100 g
Žampiony 100 g
Kapie 1 ks
Mrkev 1 ks
Česnek 2 stroužek
Bílé víno 2 dl
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Rozšleháme vejce s 1 lžící Solamylu a 1 lžící oleje a do této směsi maso min. na 1 hodinu naložíme. Naložené maso potom prudce opečeme na oleji, přidáme ostatní (zelí a kapii na nudličky, mrkev na kolečka, žampiony na plátky, utřený česnek), zalijeme vínem, zakapeme sójovou omáčkou a dusíme do měkka. Dle chuti dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Subuta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web