Subuta

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Vejce 1 ks
Solamyl (bramborový škrob)  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hlávkové zelí 100 g
Žampiony 100 g
Kapie 1 ks
Mrkev 1 ks
Česnek 2 stroužek
Bílé víno 2 dl
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Rozšleháme vejce s 1 lžící Solamylu a 1 lžící oleje a do této směsi maso min. na 1 hodinu naložíme. Naložené maso potom prudce opečeme na oleji, přidáme ostatní (zelí a kapii na nudličky, mrkev na kolečka, žampiony na plátky, utřený česnek), zalijeme vínem, zakapeme sójovou omáčkou a dusíme do měkka. Dle chuti dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Subuta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web