Subuta

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Vejce 1 ks
Solamyl (bramborový škrob)  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hlávkové zelí 100 g
Žampiony 100 g
Kapie 1 ks
Mrkev 1 ks
Česnek 2 stroužek
Bílé víno 2 dl
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Rozšleháme vejce s 1 lžící Solamylu a 1 lžící oleje a do této směsi maso min. na 1 hodinu naložíme. Naložené maso potom prudce opečeme na oleji, přidáme ostatní (zelí a kapii na nudličky, mrkev na kolečka, žampiony na plátky, utřený česnek), zalijeme vínem, zakapeme sójovou omáčkou a dusíme do měkka. Dle chuti dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Subuta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web