Subuta

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Vejce 1 ks
Solamyl (bramborový škrob)  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hlávkové zelí 100 g
Žampiony 100 g
Kapie 1 ks
Mrkev 1 ks
Česnek 2 stroužek
Bílé víno 2 dl
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Rozšleháme vejce s 1 lžící Solamylu a 1 lžící oleje a do této směsi maso min. na 1 hodinu naložíme. Naložené maso potom prudce opečeme na oleji, přidáme ostatní (zelí a kapii na nudličky, mrkev na kolečka, žampiony na plátky, utřený česnek), zalijeme vínem, zakapeme sójovou omáčkou a dusíme do měkka. Dle chuti dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Subuta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web