Autor:

Studený čumák

Snadné
Ingredience
Čokoláda na vaření 500 g
Sušenky BE-BE 300 g
Tuk 75 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Rozpustíme tuk, přidáme čokoládu. Formu na Biskupský chlebíček vyložíme alobalem, nalejeme na dno trochu čokolády a střídáme sušenky, čokoládu a zase sušenky. Poslední vrstvy je čokoláda. Uložíme na 2 hodiny do ledničky, poté koláč překlopíme, opatrně z něj odstraníme alobal a krájíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Studený čumák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web