Autor:

Studentské zeleninové řízečky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Brokolice  
Mrkev  
Sterilovaný hrášek  
Nakládaná kukuřice  
Vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Všechnu zeleninu dáme vařit do osolené vody (možno vařit i v jednom hrci), uvaříme doměkka, scedíme vodu, přimícháme vajíčko, hladkou mouku a strouhanku, rukou tvarujeme placičky, které ještě trochu obalíme ve strouhance a smažíme dorůžova. Podáváme s bramborem či bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Studentské zeleninové řízečky

Komentáře

  1. Gábi Foltanová   28.03.2006 | 16:47 | reagovat |

    Má se vařit i ten hrášek a kukuřice, když jsou sterilovaní?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web