Studentské zeleninové řízečky

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brokolice
    • mrkev
    • sterilovaný hrášek
    • nakládaná kukuřice
    • vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechnu zeleninu dáme vařit do osolené vody (možno vařit i v jednom hrci), uvaříme doměkka, scedíme vodu, přimícháme vajíčko, hladkou mouku a strouhanku, rukou tvarujeme placičky, které ještě trochu obalíme ve strouhance a smažíme dorůžova. Podáváme s bramborem či bramborovou kaší.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Gábi Foltanová
    Gábi Foltanová |

    28. 3. 2006 16:47

    Má se vařit i ten hrášek a kukuřice, když jsou sterilovaní?