Studentské kuře na kari

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa
    • pepř mletý
    • kari
    • sůl
    • mouka na zahuštění
    • voda
    • pórek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka omyjeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme pepř, notnou dávku kari a vše zahustíme moukou s vodou (světlá jíška). Nakonec přidáme na kolečka nakrájený pórek a ještě chvíli povaříme.
2
Podáváme s rýží - možno také do ní přidat kari.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Yveta
    Yveta |

    30. 11. 2006 02:30

    Delam neco obdobneho, ale pridavam trosku vice zeleninky a zahustuji solamylem (1-2 cajovymi lzickami )smichanym se studenou vodou.

  • Anonym
    Anonym |

    28. 11. 2006 22:29

    Jíšku taky nee, místo oleje asi spíš kousek másla, nakonec zakysanou smetánku, a určitě bych se nebránila větší chuťové i barevné pestrosti, pokud jde o zeleninu.

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    28. 11. 2006 17:19

    Šťáva typu olej, voda, mouka není to ořechové. Je to moc drsná chuť. Stačilo by to zjemnit tak, že to zahustíte mlékem s moukou, když už student nemá penízky na smetanu.

  • Jitka Uhrová
    Jitka Uhrová |

    28. 11. 2006 09:23

    Kuře na kari je výborné,nevarři s moukou,ale jako minutku ,jinak stejně,do rýže někdy přidám také kari,je hezky barevná