Studené kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Ocet 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Kokos 4 lžíce
Chilli 1/2 lžička
Mletý kmín 1/2 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Zázvor 1/2 lžička
Kari 1 lžička
Bobkový list 1 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme, osolíme a uvaříme nepříliš doměkka, nejlépe v papiňáku.

Ocet, utřený česnek, rozvařený kokos a všechno koření smícháme a na oleji pár minut opražíme. Pak vložíme kousky kuřete a podlejeme vývarem. Dusíme asi 15 minut, přidáme cukr, přisolíme.

Necháme vychladnout a uložíme do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Studené kuře

Komentáře

  1. Hana Lorencová   12.09.2006 | 13:15 | reagovat |

    Kuře naporcujte na co nejmenší kousky. Tohle dělá můj strýc, je to výborné.

  2. amalie   12.09.2006 | 13:05 | reagovat |

    Tak to zní tedy hodně exoticky, ale i přesto nebo právě proto bych to ráda vyzkoušela, ale moc by mě zajímalo odkud je to recept.. a také jestli to kuře se má naporcovat na malé kousky ,třeba kostky nebo větší jako na pečení ,moc děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web