Autor:

Studená ředkvičková polévka

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Ředkvička 10 ks
Bílý jogurt 500 ml
Olivový olej 1 lžička
Česnek 4 stroužek
Ocet 1 lžička
Máta  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nerezovým nožem jemně nakrájíme ředkvičky. Utřeme česnek se solí, smícháme s olejem, octem, jogurtem a zamícháme. Necháme vychladit a podáváme sypané mátou nebo koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Studená ředkvičková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web