Autor:

Studená rajská polévka

Střední
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Rajčata 1 kg
Okurka salátová 1 ks
Paprika 1 ks
Celer 50 g
Olivový olej 1 lžíce
Cukr 1 lžíce
Worcestrová omáčka 2 lžička
Tabasco 1 lžička
Pepř mletý
a papriky
1 špetka
Šťáva
z půl citronu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli a česnek nadrobno posekáme. Rajčata, okurku, papriku a celer omyjeme. Okurku a celer oloupeme. Vše kromě půlky papriky nakrájíme na malé kousky. Půl papriky nakrájíme na větší kousky a schováme na ozdobu. Nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji. Přidáme zeleninu a necháme půl hodiny povařit. Polévku rozmixujeme, dochutíme zbývajícími ingrediencemi a kořením. Necháme vychladit a podáváme ozdobenou kousky paprik. (Je li příliš hustá, zředíme vývarem.)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Studená rajská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web