Autor:

Studená rajská polévka

Střední
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Rajčata 1 kg
Okurka salátová 1 ks
Paprika 1 ks
Celer 50 g
Olivový olej 1 lžíce
Cukr 1 lžíce
Worcestrová omáčka 2 lžička
Tabasco 1 lžička
Pepř mletý
a papriky
1 špetka
Šťáva
z půl citronu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli a česnek nadrobno posekáme. Rajčata, okurku, papriku a celer omyjeme. Okurku a celer oloupeme. Vše kromě půlky papriky nakrájíme na malé kousky. Půl papriky nakrájíme na větší kousky a schováme na ozdobu. Nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji. Přidáme zeleninu a necháme půl hodiny povařit. Polévku rozmixujeme, dochutíme zbývajícími ingrediencemi a kořením. Necháme vychladit a podáváme ozdobenou kousky paprik. (Je li příliš hustá, zředíme vývarem.)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Studená rajská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web