Autor:

Studená rajčatová polévka

Snadné
Ingredience
Rajčata 3/4 kg
Okurka salátová 1 ks
Krupice 2 lžíce
Smetana 0,1 l
Voda 1,5 l
Sůl  
Kopr  
Pažitka  

Postup přípravy:

Nakrájená rajčata vaříme čtvrt hodiny v půl litru vody. Pak je protlačíme přes cedník s velkými otvory. Takto zhotovený protlak uvedeme do varu s litrem vody. Za stálého míchání přisypeme krupici. Když polévka houstne, přilijeme smetanu, promícháme, necháme vychladnout. Do studené polévky přidáme sekanou pažitku, kopr a na plátky nakrájenou okurku (bez semínek).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Studená rajčatová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web