Autor:

Studená letní večeře

Snadné
Ingredience
Rajčata 250 g
Paprika 4 ks
Okurka salátová 1 ks
Cibule 2 ks
Tvrdý sýr 200 g
Vejce 3 ks
Kabanos
(Či jiné uzeniny)
200 g
Slunečnicový olej  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Zeleninu omyjeme a rajčata nakrájíme na kolečka, papriky na nudličky, okurku na kolečka. Cibuli, sýr, vejce a uzeninu nakrájíme na kostičky.

V míse vše promícháme ochutíme solí a pepřem, lžičkou hořčice, octem a olejem a znovu promícháme. Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Studená letní večeře

Komentáře

  1. Mirka P.   09.09.2009 | 19:06 | reagovat | závadný

    Výborný!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web