Studená letní večeře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g rajčata
    • 4
      ks paprika
    • 1
      ks okurka salátová
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 3
      ks vejce
    • 200
      g kabanos (Či jiné uzeniny)
    • slunečnicový olej
    • ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu omyjeme a rajčata nakrájíme na kolečka, papriky na nudličky, okurku na kolečka. Cibuli, sýr, vejce a uzeninu nakrájíme na kostičky.
2
V míse vše promícháme ochutíme solí a pepřem, lžičkou hořčice, octem a olejem a znovu promícháme. Podáváme s pečivem.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    9. 9. 2009 19:06

    Výborný!