Autor:

Studená křenová omáčka

10 minut PT0H10M
Střední
Ingredience
Rostlinný olej 150 g
Žloutek 1 ks
Citronová šťáva  
Křen 100 g
Hořčice 1 lžička
Sůl  
Cukr  
Smetana  

Postup přípravy:

Do osoleného žloutku přikapáváme za stálého míchání olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza.
Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Ochutíme hořčicí, osolíme, přidáme cukr, zjemníme smetanou a citrónovou šťávou. Omáčku dobře promícháme.
Podáváme k různým rybám nebo k masovým minutkám.
(majonézuje možné použít koupenou)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Studená křenová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web