Autor:

Studená křenová omáčka

10 minut PT0H10M
Střední
Ingredience
Rostlinný olej 150 g
Žloutek 1 ks
Citronová šťáva  
Křen 100 g
Hořčice 1 lžička
Sůl  
Cukr  
Smetana  

Postup přípravy:

Do osoleného žloutku přikapáváme za stálého míchání olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza.
Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Ochutíme hořčicí, osolíme, přidáme cukr, zjemníme smetanou a citrónovou šťávou. Omáčku dobře promícháme.
Podáváme k různým rybám nebo k masovým minutkám.
(majonézuje možné použít koupenou)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Studená křenová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web