Autor:

Studená jahodová polévka

Snadné
Ingredience
Máslo 100 g
Hladká mouka 2 lžíce
Mléko 500 ml
Šlehačka 250 ml
Jahody 250 g
Cukr krupice 2 lžíce
Bílé víno 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z másla a mouky vytvoříme jíšku, zalijeme mlékem,vmícháme nakrájené jahody a 5-10 minut povaříme. Polévku necháme vychladit, dáme do mixéru, přidáme šlehačku a víno a dáme vychladnout. Podáváme studené.

TIP: stejným způsobem můžeme uvařit i borůvkovou nebo malinovou polévku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Palačinky se sýrem a špenátem Rychlé a originální večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Studená jahodová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web