Autor:

Studená italská omáčka

10 minut PT0H10M
Střední
Ingredience
Rostlinný olej 150 g
Žloutek 1 ks
Citron 1/2 ks
Cibule  
Sardelky 1 ks
Rajský protlak 30 g
Petrželová nať  
Zelená paprika 1 ks
Okurka 1 ks
Cukr  
Sůl  
Červené víno  

Postup přípravy:

Žloutek osolíme a za stálého míchání přikapáváme olej, až vznikne hustá majonéza. Citrónovou kůru, zelenou papriku, petrželovou nať, sardel, okurku a cibuli drobně usekáme a přidáme do majonézy. Omáčku ochutíme citrónovou šťávou, cukrem, rajským protlakem a rozředíme červeným vínem. Podáváme k minutkám.
(majonezu můžeme použít koupenou)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Studená italská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web