Autor:

Studená italská omáčka

10 minut PT0H10M
Střední
Ingredience
Rostlinný olej 150 g
Žloutek 1 ks
Citron 1/2 ks
Cibule  
Sardelky 1 ks
Rajský protlak 30 g
Petrželová nať  
Zelená paprika 1 ks
Okurka 1 ks
Cukr  
Sůl  
Červené víno  

Postup přípravy:

Žloutek osolíme a za stálého míchání přikapáváme olej, až vznikne hustá majonéza. Citrónovou kůru, zelenou papriku, petrželovou nať, sardel, okurku a cibuli drobně usekáme a přidáme do majonézy. Omáčku ochutíme citrónovou šťávou, cukrem, rajským protlakem a rozředíme červeným vínem. Podáváme k minutkám.
(majonezu můžeme použít koupenou)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Studená italská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web