Štrůdl nadivoko

Střední
Ingredience
Skořice  
Cukr  
Bílek 5 ks
Olej  
Rohlík
5 + 5 rohlíků na dolní a horní díl
 
Jablka
strouhaná - pokud jsou zavařená
7 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Na vymazaný plech naskládáme 5 rohlíků nakrájených na kolečka. Navrch dáme jablka s cukrem a skořicí. Na tyto přísady uložíme zbylých 5 rohlíků nakrájených na kolečka. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který rozetřeme navrch štrůdlu. Vše dáme zapéct na 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Štrůdl nadivoko

Komentáře

  1. Arnošt Wenzel   04.03.2007 | 9:51 | reagovat |

    U nás se tomu říká zemlbába.Ale je v ní taky tvaroh.Dobrý a lehký pokrm.

  2. Margita   02.03.2007 | 13:04 | reagovat |

    Myslím si, že je to skôr zapekaná ovocná žemľovka. Od štúdlu je to ďaleko.

  3. Adél   01.03.2007 | 14:04 | reagovat |

    a nerozpadá se to?

  4. Katka Maršálková   01.03.2007 | 11:21 | reagovat |

    takže žemlovka bez tvarohu.....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web