Štrůdl nadivoko

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • skořice
    • cukr
    • 5
      ks bílek
    • olej
    • rohlík 5 + 5 rohlíků na dolní a horní díl
    • 7
      dl jablka strouhaná - pokud jsou zavařená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vymazaný plech naskládáme 5 rohlíků nakrájených na kolečka. Navrch dáme jablka s cukrem a skořicí. Na tyto přísady uložíme zbylých 5 rohlíků nakrájených na kolečka. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který rozetřeme navrch štrůdlu. Vše dáme zapéct na 20 minut.
Zařazení: Pokrmy Sladké

Komentáře k receptu

  • Arnošt Wenzel
    Arnošt Wenzel |

    4. 3. 2007 09:51

    U nás se tomu říká zemlbába.Ale je v ní taky tvaroh.Dobrý a lehký pokrm.

  • Margita
    Margita |

    2. 3. 2007 13:04

    Myslím si, že je to skôr zapekaná ovocná žemľovka. Od štúdlu je to ďaleko.

  • Adél
    Adél |

    1. 3. 2007 14:04

    a nerozpadá se to?

  • Katka Maršálková
    Katka Maršálková |

    1. 3. 2007 11:21

    takže žemlovka bez tvarohu.....