Strouhankové filé

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček rybí file velké balení
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 3
      lžíce sýr nejlépe parmezán
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce citronová kůra necelá
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolenou a opepřenou rybu opečeme na oleji. Posypeme směsí ze strouhanky, sýra, petželky a citronové kůry. Zapečeme v troubě. Před podáváním zakápneme máslem.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    29. 12. 2013 15:47

    Tohle jídlo nám chutnalo, ale nebyly jsme z něho tak velmi unešení, jak předchozí komentáře uvozovaly. Možná jsme měli přehnané očekávání. Citronová kůra nám tam udělala nahořklou pachuť a strouhanka ne a ne zhnědnout. Víc se mi zamlouvá úprava strouhanky, jak je uvedena třeba zde u zapečených fenyklů - že se prosmaží chvíli na pánvi - kde tedy zhnědne a až teprve potom se dává zapéct. Ale jinak to bylo určitě dobré, jen to hodnotím na dvojku,

  • Martina Horáková
    Martina Horáková |

    18. 9. 2007 11:35

    1***. Moc nám chutnalo.

  • Marcela Novotná
    Marcela Novotná |

    27. 6. 2006 12:16

    Moc nám chutnalo. I manžel si pomlaskával a to už je co říct. Jednoznačně za 1

  • Barbora Nová
    Barbora Nová |

    6. 6. 2006 16:36

    Mňamka. Až se nám dělali za ušima boule. Díky za recept

  • Janka
    Janka |

    30. 5. 2006 14:40

    Výborné jídlo z dostupných surovin. Dávám za 1

  • Anonym
    Anonym |

    24. 5. 2006 14:18

    Vynikající - doporučuji vyzkoušet

  • Alis
    Alis |

    13. 1. 2006 20:46

    Výborné

  • Alina
    Alina |

    7. 1. 2006 19:28

    Moc dobré

  • Jana
    Jana |

    17. 11. 2005 00:04

    mam podobny recept,pred obalenim ve strouhance a parmazanu,potru rybu majolkou do ktere pridam zelenou petrzelku .Ryba je krehka a vyborna.Dam na pecici papir mirne pomasteny a pecu v predehrate troube na 220 stupnu.