Autor:

Stroganoff a la Inka

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
nebo kuřecí maso
500 g
Nakládané okurky
2-3
3 ks
Cibule 1 ks
Rostlinný olej
2-3
3 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce
Kmín 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletá paprika 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na nudličky a dáme ho do mísy. Cibuli a okurky najemno nastrouháme (jako na bramboráky) a přidáme k masu. Přidáme ostatní ingredience, zamícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den smažíme na pánvi, podle potřeby (jak je maso měkké), podlijeme a dodusíme. Můžeme nakonec dochutit šlehačkou (já to nedělám).

Podáváme s hranolky, kroketami nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Stroganoff a la Inka

Komentáře

  1. Tereza J.   06.05.2009 | 15:27 | reagovat | závadný

    Pokiaľ ide o mňa, nepísala som o oprave pravopisných chýb, ale o úprave textu. Aj mne sa stáva pri vložení, že medzery nie sú tam , kde by mali byť, odseky sa neurobia. Preto som si dovolila napísať o upravovaní receptu.

  2. Kuchařka on-line   06.05.2009 | 12:49 | reagovat | závadný

    Problém bude v tom, že tento recept žádná paní Kovářová, ani nikdo z Recepty needitoval a tudíž tam jsou stále hrubky. Viz kategorie Ostatní, která jasně indikuje, že recept´nebyl ještě zařazen do patřičné kategorie a tím pádem ani korekturou. Hlavně uživatelé, kteří neustále porušují pravidla tohoto serveru i pravidla českého pravopisu, by se měli za něco podobného stydět. S pozdravem Zdeněk Kovář, Recepty.cz

  3. Lada Kovářová   06.05.2009 | 12:41 | reagovat | závadný

    Paní Kovářová, tuto činnost rozhodně dělat nemusí, díky za nápad ;-)

  4. Simona Rubešová   06.05.2009 | 11:26 | reagovat | závadný

    No, možná paní Kovářová dělá, co může, ale každopádně jedničku z češtiny si nezaslouží ani ona. Po jejích opravách tam stále zůstávají chyby, ze kterých mi vstávají vlasy na hlavě. Počítám, že tento příspěvek bude záhy napadem desítkami dalších, v nichž budou autorky/autoři vysvětlovat, že nejsme v jazykovém koutku, ale u sporáku. Můžete si ušetřit práci, vím o tom. Simona

  5. Tereza J.   06.05.2009 | 9:33 | reagovat | závadný

    Jirko, ja viem, že nie ste autor, ja som len vysvetľovala, ako to funguje :))) V slovenčine sa to píše v 2. osobe, ak to vysvetľujem vám :)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web