Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3x
1 1 5
Autor:

Stroganoff

30 minut
Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková 500 g
Olej 3 lžíce
Cibule
(malá, nakrájená na tenké plátky)
1 ks
Žampiony
(nakrájené na tenké plátky)
500 g
Hovězí vývar 250 ml
Dijonská hořčice 1 lžíce
Zakysaná smetana 125 ml
Hrubá sůl  
Pepř mletý  
Kopr 1 snítka
Stroganoff

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Hovězí, Z hub

Maso nakrájejte na hranolky, dobře osolte a opepřete. Ve velké silnostěnné pánvi nebo širokém kastrolu rozpalte 2 lžíce oleje, po částech maso zprudka osmažte, asi 1 minutu po každé straně, a dejte stranou. Ve stejné pánvi rozehřejte zbylý olej, na středním plameni asi 6 až 7 minut smažte cibuli.

Přidejte houby, přikryjte a 6 až 8 minut poduste. Vlijte vývar a bez pokličky asi 6 až 8 minut odvářejte. Vmíchejte hořčici, vraťte maso a minutu až dvě prohřívejte. Stáhněte z ohně, vmíchejte smetanu, osolte, opepřete a ihned podávejte, ozdobené snítkami kopru. Do omáčky můžete přidat také lžíci kaparů či pokrájené nakládané okurky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Autor: Ivana Přikrylová
Prohlížejících: 5
Autor: Recepty
Prohlížejících: 5
Autor: Recepty
Prohlížejících: 4
 
Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Stroganoff

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X