Autor:

Šťovíkový boršč

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Šťovík  
Zeleninový vývar  
Vejce 10 ks
Smetana ke šlehání 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupeme a dáme vařit brambory s bujónem (dle chuti - dávám tři), mezitím si nasekáme šťovík, aby ho bylo na dvě velké hrsti. Následně oddělíme bílek od žloutku, žloutky vyšleháme se smetanou. Jakmile jsou brambory měkké, vložíme šťovík, krátce provaříme. Bílky nakapeme do polévky tak, aby se srazily (zůstanou větší kusy) a po sražení vmícháme žloutky se smetanou. Jakmile začne polévka znova vařit, okamžitě vypneme, aby se nám žloutky se smetanou „nezdrcly“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Šťovíkový boršč

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web