Autor:

Šťovíkový boršč

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Šťovík  
Zeleninový vývar  
Vejce 10 ks
Smetana ke šlehání 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupeme a dáme vařit brambory s bujónem (dle chuti - dávám tři), mezitím si nasekáme šťovík, aby ho bylo na dvě velké hrsti. Následně oddělíme bílek od žloutku, žloutky vyšleháme se smetanou. Jakmile jsou brambory měkké, vložíme šťovík, krátce provaříme. Bílky nakapeme do polévky tak, aby se srazily (zůstanou větší kusy) a po sražení vmícháme žloutky se smetanou. Jakmile začne polévka znova vařit, okamžitě vypneme, aby se nám žloutky se smetanou „nezdrcly“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Šťovíkový boršč

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web