Stohované sýrové enchiladas

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
40 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g sýr čedar
    • 6
      ks jarní cibulka
    • slunečnicový olej podle potřeby
    • 1
      hrnek salsa de chile rojo (omáčka z červených paprik)
    • 10
      ks tortilla (z našich surovin)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tortilly usmažíme a omočíme v omáčce paprik.
2
Do menšího nevymaštěného kulatého kastrůlku, o něco širšího než tortilly, dáme naplocho první tortillu, zasypeme 1 až 2 lžícemi nahrubo strouhaného sýra, přidáme 2 lžíce sekané cibulky, obsahující bílé i zelené části, a zalijeme trochou červené omáčky.
3
Takto vrstvíme tortilly a náplně, až spotřebujeme všechny suroviny.
4
Naposled enchiladas posypeme sýrem. Dáme zapéct do vyhřáté trouby asi na 15 až 20 minut.
5
Podáváme nakrájené jako dortové dílky.
6
Doba přípravy: 40min.
7
Země původu: Mexiko

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.