Štika v bílé omáčce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g štika
    • 100
      g kořenová zelenina
    • 30
      g hladká mouka
    • 20
      g máslo
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • pepř mletý
    • nové koření mleté
    • petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce ryby vložíme na 5 minut do osolené horké vody, pak ji vyjmeme a necháme okapat.
2
V litru vody uvaříme nadrobno nakrájenou zeleninu, protlačíme jí sítem zpět do vývaru, zahustíme jíškou, okořeníme a v omáčce rybu uvaříme.
3
Nakonec omáčku zjemníme smetanou a ochutíme sekanou petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.