Autor:

Sterilovaný okurkový salát II.

Snadné
Ingredience
Okurka
polní - oloupané
5 kg
Cibule 250 g
Křen
nebo 1 lžíce Krenexu
60 g
Nálev
Voda 1500 ml
Cukr 500 g
Ocet 500 ml
Sůl 2 lžíce

Postup přípravy:

Nálev svaříme a necháme vychladnout. Okurky nastrouháme na kolečka, cibuli drobně nakrájíme, přidáme strouhaný křen, promícháme, zalijeme nálevem a necháme 5 hodin uležet v chladu. Pak plníme do velkých kompotových sklenic a sterilujeme 10 minut při 85 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Sterilovaný okurkový salát II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web