Sterilovaný okurkový salát II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      kg okurka polní - oloupané
    • 250
      g cibule
    • 60
      g křen nebo 1 lžíce Krenexu
  • Nálev
    • 1500
      ml voda
    • 500
      g cukr
    • 500
      ml ocet
    • 2
      lžíce sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nálev svaříme a necháme vychladnout. Okurky nastrouháme na kolečka, cibuli drobně nakrájíme, přidáme strouhaný křen, promícháme, zalijeme nálevem a necháme 5 hodin uležet v chladu. Pak plníme do velkých kompotových sklenic a sterilujeme 10 minut při 85 °C.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.