Autor:

Sterilované fazolky v kořeněném nálevu

Střední
Ingredience
Fazolové lusky 1 kg
Sůl  
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Snítka kopru
3 snítky nakrájené nahrubo
3 ks
Saturejka
3 snítky nakrájené nahrubo
3 ks
Nálev
Voda 500 ml
Bílý vinný ocet 250 ml
Cukr 1 lžíce
Hořčičné semínko 1 lžíce

Postup přípravy:

Fazolky omyjeme, odkrojíme špičky a vaříme v osolené vodě asi 8 minut. Scedíme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na špalíky, česnek na plátky, zalijeme nálevem a přivedeme k varu. Fazolky s bylinkami zalijeme horkým nálevem a zavíčkujeme.

Sterilujeme 25 minut při 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Komentáře k receptu: Sterilované fazolky v kořeněném nálevu

Komentáře

  1. Airan Novakova   28.07.2005 | 19:12 | reagovat |

    Mne se nahodou ten recept zda dobry, mozna vynecham jen tu saturejku.

  2. Alojs Ježek   08.06.2005 | 20:34 | reagovat |

    to ale musí být fůj!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web