Autor:

Štěpánka

Střední
Piškot
Vejce 5 ks
Cukr 150 g
Hladká mouka 75 g
Prášek do pečiva  
Pudink
Mléko 1 l
Kakaový pudink v prášku
Cukr  
Krém
Mléko 1/2 l
Hrubá mouka 5 lžíce
Moučkový cukr 200 g
Máslo
Čokoláda
Máslo  lžička
Čokoláda 1 ks
Moučkový cukr  
Kakao  
Iva 1/2 ks

Postup přípravy:

Upečeme piškot. Prochladlý piškot potřeme kakaovým pudinkem (horký nalít na piškot). Na studený pudink dáme krém: mléko a mouku uvařit, máslo a cukr ušlehat a poté přidat vychladlou masu (mléko a mouku). Zákusek nechat ztuhnout a polít tenkou vrstvou čokolády.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Štěpánka

Komentáře

  1. lenka Galvasová   02.11.2007 | 18:47 | reagovat |

    Prosím o opravu.Zapomněla jsem na 75g polohrubé mouky - k piškotu,takže 75g hl.mouky a 75g polohr.mouky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web