Autor:

Stehna na černém pivu

Střední
Porce: 5
Ingredience
Kuřecí maso
stehna (5-7 ks)
5 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pivo - černé
13-14°
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Očištěná stehna s kůží osolit, opepřit, dát na dno vymazaného pekáčku, zalít pivem (můžeme ho postupně dolévat, ale lepší je ho nalét rovnou ihned). Dát do trouby na 180 °C. Během pečení podlévat pivem, stehna neotáčet! Pivo „zkaramelizuje“.

K jídlu se skvěle hodí brambory. Tento pokrm je vhodný i pro děti, jelikož po „zkaramelizování“ piva má pivo úplně jinou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Stehna na černém pivu

Komentáře

  1. Jarka   30.10.2006 | 19:38 | reagovat |

    Pokud stehna osolíte, okmínujete, trochu cibule a černé pivo, získáte kuřokachnu. S knedlíkem a sladkým zelím (nebo kyselým zelným salátem) to nemá chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web