Autor:

Stehna na černém pivu

Střední
Porce: 5
Ingredience
Kuřecí maso
stehna (5-7 ks)
5 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pivo - černé
13-14°
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Očištěná stehna s kůží osolit, opepřit, dát na dno vymazaného pekáčku, zalít pivem (můžeme ho postupně dolévat, ale lepší je ho nalét rovnou ihned). Dát do trouby na 180 °C. Během pečení podlévat pivem, stehna neotáčet! Pivo „zkaramelizuje“.

K jídlu se skvěle hodí brambory. Tento pokrm je vhodný i pro děti, jelikož po „zkaramelizování“ piva má pivo úplně jinou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Stehna na černém pivu

Komentáře

  1. Jarka   30.10.2006 | 19:38 | reagovat |

    Pokud stehna osolíte, okmínujete, trochu cibule a černé pivo, získáte kuřokachnu. S knedlíkem a sladkým zelím (nebo kyselým zelným salátem) to nemá chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web