Autor:

Steak s fazolkami a sýrovou omáčkou

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná
nebo svíčková
 
Česnek  
Olivový olej  
Sýr
Camembert nebo Brie
 
Fazolové lusky 1 plechovka
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso: řezy ze svíčkové 3 až 4 cm silné okořeníme čerstvě mletým pepřem, nesolíme a na rozehřáté pánvi zprudka opečeme cca 2 min (krvavé) z každé strany. Maso otočíme pouze jednou. (Čím častěji maso otáčíme tím víc ztrácí křehkost a šťávu).

Omáčka: na troše olivového oleje orestujeme asi 4 stroužky česneku do hněda, přidáme fazolky z konzervy zbavené nálevu a zprudka orestujeme. Přidáme na kostky nakrájený sýr, aby se rychleji rozpustil a 200 ml šlehačky. Zmírníme plamen a zredukujeme asi na polovinu až omáčka zhoustne. Opepříme čerstvě namletým pepřem popř. přisolíme.

Maso položíme na předehřátý talíř a zalejeme omáčkou s fazolek a sýru. Podáváme s rozpečenou bagetou nebo restovanými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Steak s fazolkami a sýrovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web