Autor:

Šťavnatý tuňák

Porce: 4
Ingredience
Tuňák 800 g
Extra panenský olivový olej 3 lžíce
Cibule 1 ks
Citronová šťáva  
Petrželová nať  
Ztužený tuk 20 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nejprve si připravíme marinádu z jemně nakrájené cibule, půlky svazku petrželové natě, citronové šťávy z jednoho citronu a olivového oleje.
Do již připravené marinády vložíme omytého, osoleného a opepřeného tuňáka a marinujeme ho asi 30 minut.
Mezitím si důkladně vymažeme pekáček tukem a potom do něj tuňáka opatrně vložíme i s vrstvou marinády a dáme ho do trouby.
Pečeme ho asi 60 minut při 150°C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Šťavnatý tuňák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web