Šťáva z červené řepy

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks citron
    • 1
      kg cukr krystal
    • 3
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Červenu řepu oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme na robotu. Omyté citrony nakrájíme na plátky, kdo se bojí slupek z citronů může vymačkat jen šťávu, promícháme s nastrouhanou řepou, přidáme cukr a zalijeme vodou (obyčejnou studenou z vodovodu). Promícháme a necháme 24 hodin odstát. Dáme do lednice do láhve a můžeme hned používat. Scezenou šťávu si ředíme dle chuti vodou.
Zařazení: Nápoje

Komentáře k receptu

  • Pavel
    Pavel |

    29. 1. 2014 21:22

    A kolik je té řepy?