Autor:

Šťáva z černého rybízu II.

Snadné
Ingredience
Černý rybíz
otrhaného a propláchnutého
1 kg
Cukr krupice 1,1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Studené

Do 3 litrové sklenice nasypeme vrstvu cukru, přidáváme rybíz a prosypáváme jej cukrem, až rybíz spotřebujeme. Zbylý cukr nasypeme ve vrstvě opět nahoru. Sklenici povážeme celofánem a uložíme v chladu a temnu. Nejdříve po 3 týdnech šťávu slijeme do skleniček, opatříme víčky a uložíme do chladničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Šťáva z černého rybízu II.

Komentáře

  1. Monika   18.05.2006 | 14:34 | reagovat |

    Dala by se prosím udělat stejným způsobem šťáva i z jiného ovoce?/z rybízu nebo malin/?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web