Autor:

Srnčí řízky s paštikou

Snadné
Ingredience
Srnčí kýta 600 g
Česnek
utřený
3 stroužek
Játrová paštika 200 g
Posekané bylinky
rozmarýn, tymián, bazalka
2 lžíce
Hrubá mouka 80 g
Vejce 3 ks
Strouhanka 80 g
Olej
na smažení
 
Sůl  
Citron
na ozdobení
8 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Srnčí kýtu odblaníme, nakrájíme na tenké plátky, naklepeme. Česnek, paštiku, bylinky promícháme a trošku osolíme. Touto směsí potřeme řízky z obou stran a necháme hodinu proležet. Pak obalíme v mouce, vejci a strouhance a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší a plátkem citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Srnčí řízky s paštikou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web