Autor:

Srnčí řízky s paštikou

Snadné
Ingredience
Srnčí kýta 600 g
Česnek
utřený
3 stroužek
Játrová paštika 200 g
Posekané bylinky
rozmarýn, tymián, bazalka
2 lžíce
Hrubá mouka 80 g
Vejce 3 ks
Strouhanka 80 g
Olej
na smažení
 
Sůl  
Citron
na ozdobení
8 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Srnčí kýtu odblaníme, nakrájíme na tenké plátky, naklepeme. Česnek, paštiku, bylinky promícháme a trošku osolíme. Touto směsí potřeme řízky z obou stran a necháme hodinu proležet. Pak obalíme v mouce, vejci a strouhance a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší a plátkem citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Srnčí řízky s paštikou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web