Srnčí řízky s paštikou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g srnčí kýta
    • 3
      stroužek česnek utřený
    • 200
      g játrová paštika
    • 2
      lžíce posekané bylinky rozmarýn, tymián, bazalka
    • 80
      g hrubá mouka
    • 3
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • olej na smažení
    • sůl
    • 8
      plátek citron na ozdobení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Srnčí kýtu odblaníme, nakrájíme na tenké plátky, naklepeme. Česnek, paštiku, bylinky promícháme a trošku osolíme. Touto směsí potřeme řízky z obou stran a necháme hodinu proležet. Pak obalíme v mouce, vejci a strouhance a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou kaší a plátkem citronu.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.