Autor:

Srnčí karbanátky

Střední
Ingredience
Srnčí maso
odřezky
 
Vejce 1 ks
Cibule 1 ks
Česnek  
Sýr Niva
hodně
 
Pepř mletý  
Sůl  špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Maso s česnekem a cibulí rozsekáme v mixéru. Přidáme na hrubo nastrouhanou nivu, vejce, pepř a sůl. Promícháme a necháme odležet minimálně 2 hodiny lépe přes noc.

Tvarujeme karbanátky, obalíme je lehce ve strouhance a smažíme pozvolna z obou stran.

Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Srnčí karbanátky

Komentáře

  1. danečekkkk   09.06.2011 | 8:19 | reagovat |

    hm tak to musi bit dobre <3 <3 <3

  2. Dana Minaříková   19.03.2009 | 8:41 | reagovat |

    Tak nevím, ještě jsem nezkoušela, ale nepřebije ta niva úplně chuť výborného srnčího masa? Asi to zkusím udělat, jen si říkám, aby toho masa nebyla škoda.... Pak dám vědět, jaké to bylo....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web