Srnčí karbanátky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: janyshka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • srnčí maso odřezky
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • sýr niva hodně
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso s česnekem a cibulí rozsekáme v mixéru. Přidáme na hrubo nastrouhanou nivu, vejce, pepř a sůl. Promícháme a necháme odležet minimálně 2 hodiny lépe přes noc.
2
Tvarujeme karbanátky, obalíme je lehce ve strouhance a smažíme pozvolna z obou stran.
3
Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • danečekkkk
    danečekkkk |

    9. 6. 2011 08:19

    hm tak to musi bit dobre <3 <3 <3

  • Dana Minaříková
    Dana Minaříková |

    19. 3. 2009 08:41

    Tak nevím, ještě jsem nezkoušela, ale nepřebije ta niva úplně chuť výborného srnčího masa? Asi to zkusím udělat, jen si říkám, aby toho masa nebyla škoda.... Pak dám vědět, jaké to bylo....