Autor:

Srdíčková polévka

Snadné
Ingredience
Kuře 250 g
Mrkev 1 ks
Petržel 1/2 ks
Celer  
Cibule 1 ks
Jíška  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Drůbeží srdíčka rozpůlíme a promyjeme studenou vodou. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na lžíci oleje nebo sádla, přidáme srdíčka, trochu orestuje, zalijeme trochu vodou a dusíme asi 15 minut. Očistíme si kořenovou zeleninu a všechnu nahrubo nastrouháme. Když jsou srdíčka skoro měkká, přidáme nastrouhanou zeleninu, dolijeme vodou, osolíme a vaříme. Až je vše měkké, zahustíme polévku trochou jíšky a dochutíme pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Srdíčková polévka

Komentáře

  1. Marsí ***   02.12.2008 | 22:58 | reagovat |

    No musím říct...tedy napsat, že jsem "poblívková" a tahle polévka mně zaujala. Jen bych možná v závěru přidala trochu smetany a možná i kysané...:-) a zkusila bych srdéčka krůtí....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web