Srdíčka s pařížskou náplní

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 150
      g cukr
    • 250
      g hera
    • 1
      ks vejce
    • 50
      g kakao
  • Krém
    • 0,3
      l smetana
    • 50
      g cukr
    • 40
      g hera
    • 100
      g bílá čokoláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Heru utřeme s cukrem, pak přidáme vejce, mouku a kakao. Necháme asi na dvě hodiny v chladu.
2
Těsto vyválíme a vykrajujeme srdíčka. Upečené plníme krémem.
3
Smetanu přivedeme k varu s cukrem, Herou a postupně rozpustíme čokoládu.
4
Zchladlé do přiměřené teploty mažeme na srdíčka a slepujeme. Povrch polijeme čokoládou.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • petra matejkova
    petra matejkova |

    2. 1. 2010 10:10

    je to moc dobre cukrovi jen krem me nechtel ztuhnout tak jsem musela pridat trochu masla a byl skvely.Zkusim ho pouzit i na dorty :-)

  • Martina S.
    Martina S. |

    17. 12. 2006 18:29

    Já je zkoušela a dělám už druhým rokem, moc dobré, akorát do těsta dávám 350 g hladké mouky a 100 g kakaa - jsou moc dobrá a krásně vypadají.

  • Andra
    Andra |

    17. 12. 2006 12:36

    Tento recept som skúšala, ale neosvedčil sa mi...