Autor:

Srbské rizoto III.

Snadné
Ingredience
Rýže 3 balíček
Sterilovaný hrášek  
Kapie
sterilovaná
 
Sůl  
Pepř mletý  
Červená paprika  
Vepřové maso  
Cibule  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na malinké kostičky maso. Orestujeme, po chvilce okořeníme a dusíme pod pokličkou. Občas promícháme a malinko! podléváme. Mezitím zvlášt uvaříme v osolené vodě rýži. Až bude maso měkké (musí zbýt jen ten sůsek, ta štávička). Do kastrolu s masem přidáme uvařenou rýži a lehce přimícháme kapie dle vaší chuti a hrášek. Já dávám celou malou plechovku hrášku a půlku skleničky kapií. Na talíři sypeme sýrem.
Je to rychlý a dobrý oběd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Srbské rizoto III.

Komentáře

  1. Monika   23.05.2014 | 9:15 | reagovat |

    Siice jsem mírně pokročila kuchařka, ale toto rizito jsme vařila podle receptu, protože můj přítel miluje právě toto rizoto. A musím uznat, že je opravdu luxusní, jiné už vařit nebuduza. Moc děkuji za recept a hlavně za tyto stránky. ;-)

  2. Olga .   10.01.2009 | 18:38 | reagovat |

    Jano, já takto dělám maso na zelenině s rýží :o)))Kovářovi jsou asi na lyžích,protože jinak by to tady nejspíš vyzmizíkovali,neníližpravda:-)

  3. zdenka supolova   10.01.2009 | 17:28 | reagovat |

    Di,souhlasím s Vámi do písmene,nemám co dodat,vystihla jste to přesně:-)

  4. Di -   10.01.2009 | 7:39 | reagovat |

    Paní Antonie, Vaše jméno jsem tu ještě nikdy neobjevila, takže jste nejspíše nováček mezi uživateli tohoto webu. Zřejmě jste zkušená kuchařka a základní recepty Vás nezajímají. Bylo ale již stokrát napsáno, že sem chodí mnoho začátečníků, kteří se potřebují naučit i to, jak uvařit jídla, která jsou naprosto běžná: řízky, knedlo zelo, rizoto atd. Nejde přece o to, že by tu neměly být recepty, které jsou v kuchařských knihách. ne každý jich má doma hromadu. Jsme ve věku, kdy se používá internet více než knihy. Ostatně bylo mnohokrát řečeno, že u jednotlivých receptů by měla být pouze diskuse k jejich přípravě. Váš komentář je v tomto směru nepoužitelný. Recept od Vás, který nenajdeme v "každé" kuchařské knize, si tu také nepřečteme. Takže zase někdo, kdo jenom "komentuje", ale ničím nepřispěje?

  5. Antonia Trusková   10.01.2009 | 0:13 | reagovat |

    Lady Di - nikoho nezhadzujem. To je komentár a nie kritika. Napriek tomu si ale myslím, ze web strana s receptami je zaujímavá, ak sa tam neobjavujú bezné, pre väcsinu známe recepty, ale nieco nové, kde sa môze kazdý naucit a vyskúsat recept, ktorý sa nenájde v kazdej kuchárskej knihe. V opacnom prípade by sa jednalo o web, ktorá chce poctom receptov prekonat Guinessov rekord.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web