Autor:

Srbské rizoto III.

Snadné
Ingredience
Rýže 3 balíček
Sterilovaný hrášek  
Kapie
sterilovaná
 
Sůl  
Pepř mletý  
Červená paprika  
Vepřové maso  
Cibule  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na malinké kostičky maso. Orestujeme, po chvilce okořeníme a dusíme pod pokličkou. Občas promícháme a malinko! podléváme. Mezitím zvlášt uvaříme v osolené vodě rýži. Až bude maso měkké (musí zbýt jen ten sůsek, ta štávička). Do kastrolu s masem přidáme uvařenou rýži a lehce přimícháme kapie dle vaší chuti a hrášek. Já dávám celou malou plechovku hrášku a půlku skleničky kapií. Na talíři sypeme sýrem.
Je to rychlý a dobrý oběd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)
Trhanec s jablky a rozinkami Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl I. Články z

Komentáře k receptu: Srbské rizoto III.

Komentáře

  1. Monika   23.05.2014 | 9:15 | reagovat | závadný

    Siice jsem mírně pokročila kuchařka, ale toto rizito jsme vařila podle receptu, protože můj přítel miluje právě toto rizoto. A musím uznat, že je opravdu luxusní, jiné už vařit nebuduza. Moc děkuji za recept a hlavně za tyto stránky. ;-)

  2. Olga .   10.01.2009 | 18:38 | reagovat | závadný

    Jano, já takto dělám maso na zelenině s rýží :o)))Kovářovi jsou asi na lyžích,protože jinak by to tady nejspíš vyzmizíkovali,neníližpravda:-)

  3. zdenka supolova   10.01.2009 | 17:28 | reagovat | závadný

    Di,souhlasím s Vámi do písmene,nemám co dodat,vystihla jste to přesně:-)

  4. Di -   10.01.2009 | 7:39 | reagovat | závadný

    Paní Antonie, Vaše jméno jsem tu ještě nikdy neobjevila, takže jste nejspíše nováček mezi uživateli tohoto webu. Zřejmě jste zkušená kuchařka a základní recepty Vás nezajímají. Bylo ale již stokrát napsáno, že sem chodí mnoho začátečníků, kteří se potřebují naučit i to, jak uvařit jídla, která jsou naprosto běžná: řízky, knedlo zelo, rizoto atd. Nejde přece o to, že by tu neměly být recepty, které jsou v kuchařských knihách. ne každý jich má doma hromadu. Jsme ve věku, kdy se používá internet více než knihy. Ostatně bylo mnohokrát řečeno, že u jednotlivých receptů by měla být pouze diskuse k jejich přípravě. Váš komentář je v tomto směru nepoužitelný. Recept od Vás, který nenajdeme v "každé" kuchařské knize, si tu také nepřečteme. Takže zase někdo, kdo jenom "komentuje", ale ničím nepřispěje?

  5. Antonia Trusková   10.01.2009 | 0:13 | reagovat | závadný

    Lady Di - nikoho nezhadzujem. To je komentár a nie kritika. Napriek tomu si ale myslím, ze web strana s receptami je zaujímavá, ak sa tam neobjavujú bezné, pre väcsinu známe recepty, ale nieco nové, kde sa môze kazdý naucit a vyskúsat recept, ktorý sa nenájde v kazdej kuchárskej knihe. V opacnom prípade by sa jednalo o web, ktorá chce poctom receptov prekonat Guinessov rekord.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web