Autor:

Srbská fazolová polévka

Střední
Ingredience
Fazolky 300 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Vývar 1 l
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Klobása 200 g
Petrželka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do chladného vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Na polovině dávky oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji k fazolím, osolíme, opepříme a zvolna vaříme až fazole změknou. Potom polévku přecedíme a fazole sítem prolisujeme. Na zbylém oleji dočervena osmahneme na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme do polévky a povaříme. Na talířích polévku zdobíme jemně posekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Srbská fazolová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web