Autor:

Špíz chudého rytíře

Ingredience
Cibule  
Chleba
starší
 
Špek
nebo slanina
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Starší chleba nakrájíme na krajíce a krajíce na obdélníčky. Na krájíme tenké plátky špeku, uzeniny, rozebereme cibuli a nakrájíme na kousky. Napichujeme střídavě na špejli a pečeme na roštu. Chlebové kvádříky natáhnou tuk z rozpouštějící se slaniny a opečou se do křupava. Je to rychlejší než masové špízy a překvapivě dobré. Zatím jsem to nezkoušela v troubě, pouze na venkovním grilu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Špíz chudého rytíře

Komentáře

  1. Marcela Vrabcová   21.02.2006 | 22:47 | reagovat |

    Jedla jsem je tak, ze spek nahradila mala rajcatka a bylo to prijemne zpestreni masove zranice. Ale tohle urcite take vyzkousime.

  2. Jaroslava Oumarová   21.02.2006 | 16:41 | reagovat |

    Tyhle špízy dělám občas v troubě, jenom místo chleba dávám rohlíky nebo bagetu a celý špíz posypu mletou paprikou ( i pálivou ). Je to lahůdka:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web