Autor:

Špíz chudého rytíře

Ingredience
Cibule  
Chleba
starší
 
Špek
nebo slanina
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Starší chleba nakrájíme na krajíce a krajíce na obdélníčky. Na krájíme tenké plátky špeku, uzeniny, rozebereme cibuli a nakrájíme na kousky. Napichujeme střídavě na špejli a pečeme na roštu. Chlebové kvádříky natáhnou tuk z rozpouštějící se slaniny a opečou se do křupava. Je to rychlejší než masové špízy a překvapivě dobré. Zatím jsem to nezkoušela v troubě, pouze na venkovním grilu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Špíz chudého rytíře

Komentáře

  1. Marcela Vrabcová   21.02.2006 | 22:47 | reagovat |

    Jedla jsem je tak, ze spek nahradila mala rajcatka a bylo to prijemne zpestreni masove zranice. Ale tohle urcite take vyzkousime.

  2. Jaroslava Oumarová   21.02.2006 | 16:41 | reagovat |

    Tyhle špízy dělám občas v troubě, jenom místo chleba dávám rohlíky nebo bagetu a celý špíz posypu mletou paprikou ( i pálivou ). Je to lahůdka:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web