Špindlerovské masíčko

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová kýta
    • 100
      g vepřová játra
    • paprika - sladká
    • feferonka
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžička rajský protlak
    • sojová omáčka
    • kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce žampiony sterilizované nakrájené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme rajčatový protlak, nadrobno nakrájenou feferonku, červenou papriku, okurky a žampiony, ochutíme sójovou omáčkou, kmínem, pepřem a nakonec osolíme. Vše nakonec krátce podusíme a podáváme se širokými rýžovými nudlemi.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.