Autor:

Špindlerovské masíčko

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 300 g
Vepřová játra 100 g
Paprika - sladká  
Feferonka  
Červená paprika 1 ks
Rajský protlak 1 lžička
Sojová omáčka  
Kmín  
Pepř mletý  
Sůl  
Cibule 1 ks
Olej  
Nakládané okurky 1 ks
Žampiony
sterilizované nakrájené
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme rajčatový protlak, nadrobno nakrájenou feferonku, červenou papriku, okurky a žampiony, ochutíme sójovou omáčkou, kmínem, pepřem a nakonec osolíme. Vše nakonec krátce podusíme a podáváme se širokými rýžovými nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Špindlerovské masíčko

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web