Autor:

Špenátový nákyp s uzeným masem

Střední
Ingredience
Mražený špenát 1 balíček
Uzené maso - vařené 200 g
Máslo 2 lžíce
Vejce 3 ks
Rohlík 2 ks
Česnek
2 - 3
3 stroužek
Pepř mletý  
Mléko
trochu
 
Sůl  
Tuk  
Strouhanka
jemná - na vysypání mísy
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzené, Ze zeleniny

Zmarazený špenát podusíme, scedíme a necháme okapat.

V misce utřeme máslo a žloutky se solí, přidáme v mléce namočený a vymačkaný rohlík, špenát, nadrobno pokrájené uzené maso, rozetřený česnek, pepř a nakonec zjemníme pevně ušlehaným sněhem z bílků.

Hmotu rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě upečeme.

Nákyp podáváme s vařenými brambory a zeleninou.

Vytvořil: Milan Stříteský

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Špenátový nákyp s uzeným masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web