Autor:

Špenátový nákyp

Snadné
Ingredience
Bageta 1 ks
Mléko 100 ml
Smetana 100 ml
Sůl 1 špetka
Muškátový květ 1 špetka
Vejce 3 ks
Uzené maso 120 g
Listový špenát
mražený
200 g

Postup přípravy:

Bagetu nakrájíme na malé kostky a nasucho opečeme v troubě. Žloutky rozšleháme v mléce, přilejeme smetanu, osolíme, ochutíme muškátem a dobře promícháme. Touto směsí zalejeme kostky bagety. Maso nakrájíme na kostičky. Listový špenát necháme rozmrazit, zlehka ho vymačkáme a nahrubo nasekáme. Maso i špenát přidáme k sendviči, promícháme a lehce vmícháme sníh z bílků. Vlejeme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče a pečeme při mírné teplotě asi 30 minut. Podáváme teplý, ale i studený se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Špenátový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web