Autor:

Špenátový bochník

Snadné
Ingredience
Listové těsto  
Špenát  
Česnek  
Balkánský sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Těsto vyválíme a rozložíme na pekáč vyložený pečícím papírem. Ze špenátu, prolisovaného česneku a balkánu vytvarujeme bochník, který položíme na těsto a zabalíme ho těstem. Připevníme vidličkou švy na těstě a v troubě pečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Špenátový bochník

Komentáře

  1. Monika   26.02.2005 | 21:09 | reagovat |

    Je to fantastické jídlo, rychlé, levné a hlavně moc dobré. Častěji než abych listové těsto balila, jej dám celé na plech a na něj dám udělaný špenát posypaný balkánem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web