Autor:

Špenátový bochník

Snadné
Ingredience
Listové těsto  
Špenát  
Česnek  
Balkánský sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Těsto vyválíme a rozložíme na pekáč vyložený pečícím papírem. Ze špenátu, prolisovaného česneku a balkánu vytvarujeme bochník, který položíme na těsto a zabalíme ho těstem. Připevníme vidličkou švy na těstě a v troubě pečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Špenátový bochník

Komentáře

  1. Monika   26.02.2005 | 21:09 | reagovat | závadný

    Je to fantastické jídlo, rychlé, levné a hlavně moc dobré. Častěji než abych listové těsto balila, jej dám celé na plech a na něj dám udělaný špenát posypaný balkánem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web