Špenátový bochník

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • listové těsto
    • špenát
    • česnek
    • balkánský sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto vyválíme a rozložíme na pekáč vyložený pečícím papírem. Ze špenátu, prolisovaného česneku a balkánu vytvarujeme bochník, který položíme na těsto a zabalíme ho těstem. Připevníme vidličkou švy na těstě a v troubě pečeme dozlatova.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    26. 2. 2005 21:09

    Je to fantastické jídlo, rychlé, levné a hlavně moc dobré. Častěji než abych listové těsto balila, jej dám celé na plech a na něj dám udělaný špenát posypaný balkánem.