Autor:

Špenátové překvapení

Střední
Ingredience
Špenát
Zmražený
 
Rohlík 7 ks
Vejce  
Cibule  
Smetana
Nebo mléko
 
Česnek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Špenát připravíte obvyklým způsobem, ať už mražený nebo čerstvý. Tak jak jste zvyklí a jak ho máte rádi. Rohlíky rozkrojte podélně na půlky, které obalte ve vajíčku a osmahněte na pánvi.

Osmahnuté je dávám na jednu mísu doprostřed stolu, kde si každý ke špenátu bere a přikusuje. Nebojte se toho, je to fakt výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bageta s míchanými vejci Vydatné snídaně nejen na hory Články z

Komentáře k receptu: Špenátové překvapení

Komentáře

  1. Anonym   13.04.2006 | 17:23 | reagovat |

    Ten česnek už je ve špenátu, nebo ne?

  2. Michaela Atherton   13.04.2006 | 15:01 | reagovat |

    Nebala bych se k tem obalenym rohlikum dat par cesnekovych rohliku [v podstate jako topinky]. Ja osobne mam ke spenatu cesnek rada.

  3. Airan   13.04.2006 | 14:49 | reagovat |

    V jednoduchosti je sila:-) Vyborny napad na rychlou veceri!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web