Autor:

Špenátové lívance

Střední
Ingredience
Špenátový protlak
mražený
450 g
Máslo 50 g
Prášek do pečiva 1 špetka
Vejce 2 ks
Mouka 30 g
Špekáček 2 ks
Sůl  
Chilli  
Kari  

Postup přípravy:

Špenát necháme rozmrazit v hrnci. Změklé máslo rozšleháme se žloutky, přidáme sůl, kari a špetku chilli. Přidáme vychladlý špenát, mouku, prášek do pečiva a na kostičky nakrájené špekáčky. Dobře promícháme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a pomalu jej vmícháme do směsi.

Rozpálíme si lívanečkovou pánev a dávkujeme směs tak, abychom měli cca 0,5 cm vysoké lívanečky. Smažíme z obou stran dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rukolové pesto Pesto 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Špenátové lívance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web