Autor:

Špenátové lívance

Střední
Ingredience
Špenátový protlak
mražený
450 g
Máslo 50 g
Prášek do pečiva 1 špetka
Vejce 2 ks
Mouka 30 g
Špekáček 2 ks
Sůl  
Chilli  
Kari  

Postup přípravy:

Špenát necháme rozmrazit v hrnci. Změklé máslo rozšleháme se žloutky, přidáme sůl, kari a špetku chilli. Přidáme vychladlý špenát, mouku, prášek do pečiva a na kostičky nakrájené špekáčky. Dobře promícháme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a pomalu jej vmícháme do směsi.

Rozpálíme si lívanečkovou pánev a dávkujeme směs tak, abychom měli cca 0,5 cm vysoké lívanečky. Smažíme z obou stran dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Špenátové lívance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web