Autor:

Špenátové lívance

Střední
Ingredience
Špenátový protlak
mražený
450 g
Máslo 50 g
Prášek do pečiva 1 špetka
Vejce 2 ks
Mouka 30 g
Špekáček 2 ks
Sůl  
Chilli  
Kari  

Postup přípravy:

Špenát necháme rozmrazit v hrnci. Změklé máslo rozšleháme se žloutky, přidáme sůl, kari a špetku chilli. Přidáme vychladlý špenát, mouku, prášek do pečiva a na kostičky nakrájené špekáčky. Dobře promícháme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a pomalu jej vmícháme do směsi.

Rozpálíme si lívanečkovou pánev a dávkujeme směs tak, abychom měli cca 0,5 cm vysoké lívanečky. Smažíme z obou stran dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kanapky Trendy kanapky Články z

Komentáře k receptu: Špenátové lívance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web