Špenátové Cannelloni

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžička olivový olej
    • 1
      ks paprika zelená a
    • 1
      ks cuketa
    • 110
      g žampiony
    • 110
      g mražený špenát
    • 50
      g sýr čedar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      balíček lasagne 250 g čerstvé (12 plátků)
    • 350
      g omáčka hotová, sýrová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi si rozehřejeme olej a osmahneme si nakrájené papriky, oloupanou a nakrájenou cuketu a houby. Smažíme zhruba 5 minut, dokud nám zelenina nezměkne. Přidáme špenát a trochu osolíme a opepříme. Když je zeleninový mix hotový, potřeme jednotlivé plátky lasagní touto směsí a srolujeme. Pokud máme lasagne suché, namočíme je na chvilku do vody, aby nám změkly.
2
Do pekáčku nalijeme polovinu sýrové omáčky, na to klademe zeleninové rolky a přelijeme zbytkem omáčky. Posypeme strouhaným sýrem a pečeme v předem rozehřáté troubě (180 °C) asi 20 minut, dokud sýr není krásně zlatý.
3
Podáváme s čerstvým salátem a křupavým chlebem.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    20. 4. 2006 18:14

    Mila pani Jaroslavo, ja osobne kupuji nejradeji omacku, ktera se prodava ve sklenici, jako Bolonska omacka a podobne. Ale uz jsem zkusila i instantni, ty se jen povari v mlece.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 4. 2006 10:44

    Už aby mi na té zahrádce něco vyrostlo, aspoň špenát:-)))) Michaelo, hotovou sýrovou omáčku mám hledat mezi chlazenými výrobky nebo polívkami v sáčku ?