Špenátové brambory

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • mražený špenát Nejlépe Bonduell mražené listy v kostkách
    • česnek
    • máslo
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme, nakrájíme a uvaříme brambory. Špenát rozmrazíme a lehce necháme přejít varem na trošce vody spolu s rozmačkaným česnekem (česneku může být opravdu hodně, kdo to snese).
2
Uvařené brambory rozmačkáme jako na štouchané a smícháme s máslem a špenátem, osolíme.
3
Vznikne zeleno-žlutá hmota, která je naprosto dokonalá k rybě nebo pečenému kuřeti.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Míša Š.
    Míša Š. |

    18. 11. 2008 10:48

    Výborné!

  • Bára
    Bára |

    3. 5. 2007 07:50

    Dám ho do kastrůlku s troškou vody a nechám chvilku probublat, pak vodu sleju. Spíš ho jen zahřeju.

  • Lenka
    Lenka |

    26. 4. 2007 09:09

    Co znamena "spenat necham prejit varem na trosce vody"? Dame ho na cednik a sparime? Nebo ho uvarime ve vode?