Autor:

Špenátové bramboráky

Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Škrob
trocha (Maizena)
 
Polohrubá mouka 120 g
Prášek do pečiva 1 balení
Špenát
krájený
450 g
Vejce 6 ks
Muškátový oříšek  

Postup přípravy:

Brambory uvaříme, necháme vychladnout, rozmačkáme a smícháme s trochou pokrmového škrobu, moukou a práškem do pečiva.

Vejce rozmícháme se solí a muškátovým oříškem a vmícháme do směsi brambor. Do směsi přimícháme rozmrazený a okapaný špenát.

Tvoříme bramboráčky a smažíme na oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Špenátové bramboráky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web