Špenátová příloha po italsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: haluška50

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g špenát
    • 1
      hrnek dlouhozrnná rýže vařená
    • 3
      ks žloutek
    • 3
      ks sníh z bílku
    • 1
      ks pórek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      hrnek sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme do sklovita pórek pokrájený na slabé nudličky. Přidáme rýži a špenát orestujeme a odstavíme, ochutíme pepřem, solí, majoránkou, česnekem, vmícháme žloutky, sýr a sníh z bílků. Vlijeme do chlebíčkové formy, posypeme hojně sýrem a pečeme cca 30 minut. Výborná příloha k masu.
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    8. 12. 2006 15:32

    používám listový mražený od nowaca...

  • Markéta Borkovcová
    Markéta Borkovcová |

    8. 12. 2006 11:36

    Chtěla bych se zeptat, jestli ten špenát je protlak a nebo listový. Děkuji