Autor:

Špenátová příloha po italsku

Snadné
Ingredience
Špenát 300 g
Dlouhozrnná rýže
vařená
1 hrnek
Žloutek 3 ks
Sníh z bílku 3 ks
Pórek 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Česnek 3 stroužek
Sýr 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme do sklovita pórek pokrájený na slabé nudličky. Přidáme rýži a špenát orestujeme a odstavíme, ochutíme pepřem, solí, majoránkou, česnekem, vmícháme žloutky, sýr a sníh z bílků. Vlijeme do chlebíčkové formy, posypeme hojně sýrem a pečeme cca 30 minut. Výborná příloha k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Špenátová příloha po italsku

Komentáře

  1. englicka marketa   08.12.2006 | 15:32 | reagovat |

    používám listový mražený od nowaca...

  2. Markéta Borkovcová   08.12.2006 | 11:36 | reagovat |

    Chtěla bych se zeptat, jestli ten špenát je protlak a nebo listový. Děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web