Autor:

Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

Snadné
Ingredience
Listový špenát 350 g
Cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Slunečnicový olej 3 lžíce
Rýže
Natural - předem namočená
50 g
Vejce
malé
1 ks
Bílý jogurt 100 g
Sůl  
Cibulová nať
sekaná
 
Pažitka
sekaná
 

Postup přípravy:

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené špenátové listy nebo rozmrazený špenát a lehce osmahneme. Přidáme 1 1/4 l vody, 2 hodiny předem namočenou rýži Natural, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 15 minut. Přidáme vejce rozšlehané v jogurtu, utřený česnek a prohřejeme, již nevaříme, jen necháme 10 minut dojít.

Na talíři zdobíme pažitkou nebo cibulovou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web