Autor:

Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

Snadné
Ingredience
Listový špenát 350 g
Cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Slunečnicový olej 3 lžíce
Rýže
Natural - předem namočená
50 g
Vejce
malé
1 ks
Bílý jogurt 100 g
Sůl  
Cibulová nať
sekaná
 
Pažitka
sekaná
 

Postup přípravy:

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené špenátové listy nebo rozmrazený špenát a lehce osmahneme. Přidáme 1 1/4 l vody, 2 hodiny předem namočenou rýži Natural, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 15 minut. Přidáme vejce rozšlehané v jogurtu, utřený česnek a prohřejeme, již nevaříme, jen necháme 10 minut dojít.

Na talíři zdobíme pažitkou nebo cibulovou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web