Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Hanach

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g listový špenát
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce slunečnicový olej
    • 50
      g rýže Natural - předem namočená
    • 1
      ks vejce malé
    • 100
      g bílý jogurt
    • sůl
    • cibulová nať sekaná
    • pažitka sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené špenátové listy nebo rozmrazený špenát a lehce osmahneme.
2
Přidáme 1 1/4 l vody, 2 hodiny předem namočenou rýži Natural, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 15 minut.
3
Přidáme vejce rozšlehané v jogurtu, utřený česnek a prohřejeme, již nevaříme, jen necháme 10 minut dojít.
4
Na talíři zdobíme pažitkou nebo cibulovou natí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.