Autor:

Špenátová polévka - krémová

Střední
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Jarní cibulka
i s natí
2 ks
Česnek 4 stroužek
Špenátový protlak  
Špenát
BIO - špenát nemusí být
2 ks
Smetana  
Muškátový oříšek  
Vegeta  
Masox  
Polohrubá mouka 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Osmažíme cibulku a česnek na másle, přidáme špenátový protlak, zalijeme vodou, přidáme masox, okořeníme muškátovým oříškem, vegetou. Uděláme světlou jíšku a přidáme do polévky, povaříme, rozmixujeme.

Přidáme smetanu, bio špenát a už nevaříme. Podle chuti dosolíme.

Podáváme s plátky opečené veky na másle.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Špenátová polévka - krémová

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web