Autor:

Špenátová pita

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Listové těsto  
Listový špenát  
Balkánský sýr  kostka
Česnek  
Cibule  
Pepř mletý  
Sůl  
Kopr  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na lžíci oleje zpěníme cibuli a česnek, přidáme koření a špenát, trochu vody a chvilku podusíme.
Listové těsto rozválíme na pláty velikosti plechu, každý potřeme olejem, skládáme na plech a každý plát potřeme špenátovou směsí, posypeme trochou kopru a posypeme rozdrobeným balkánem. Upečeme dozlatova.
Je dobrá teplá i studená. Můžeme přidat i plátky eidamu nebo kousky taveného sýra.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Brambory na vánoční salát: Jak vybrat správný typ? Články z

Komentáře k receptu: Špenátová pita

Komentáře

  1. Lenka Kristová   08.02.2007 | 15:09 | reagovat |

    Už jsem zkoušela dávat mezi těsto a špenát i bešamel s eidamem, ale s balkánem nám chutná víc a ten kopr tomu dodává zvláštní chuť.

  2. Anonym   30.01.2007 | 10:48 | reagovat |

    No vida, špenátový koláč z listového těsta dělám taky (těsto-špenát-těsto).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web