Autor:

Špenátová pita

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Listové těsto  
Listový špenát  
Balkánský sýr  kostka
Česnek  
Cibule  
Pepř mletý  
Sůl  
Kopr  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na lžíci oleje zpěníme cibuli a česnek, přidáme koření a špenát, trochu vody a chvilku podusíme.
Listové těsto rozválíme na pláty velikosti plechu, každý potřeme olejem, skládáme na plech a každý plát potřeme špenátovou směsí, posypeme trochou kopru a posypeme rozdrobeným balkánem. Upečeme dozlatova.
Je dobrá teplá i studená. Můžeme přidat i plátky eidamu nebo kousky taveného sýra.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Špenátová pita

Komentáře

  1. Lenka Kristová   08.02.2007 | 15:09 | reagovat |

    Už jsem zkoušela dávat mezi těsto a špenát i bešamel s eidamem, ale s balkánem nám chutná víc a ten kopr tomu dodává zvláštní chuť.

  2. Anonym   30.01.2007 | 10:48 | reagovat |

    No vida, špenátový koláč z listového těsta dělám taky (těsto-špenát-těsto).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web