Autor:

Špenát z kopřiv

Střední
Ingredience
Kopřiva
asi půl kýblu
 
Smetana  
Česnek  
Sůl  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kopřivy opláchneme, spaříme trochou vody a asi minutu, dvě povaříme. Do mixéru nalejeme smetanu, lžíci mouky, 2 rozmáčkuté česneky, trochu soli a kopřivy (bez té vody - tou si pak můžeme opláchnout hlavu, udělat čaj, nebo nalít květině). Rozmixujeme a pak v hrnci cca 5 min. povaříme. Dosolíme, pokud je to málo.

Poznámka : Kopřivy / Ať tam je co nejméně stvolů - lepší jsou vršky mladých kopřiv a lístky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Špenát z kopřiv

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web