Autor:

Špenát z kopřiv

Střední
Ingredience
Kopřiva
asi půl kýblu
 
Smetana  
Česnek  
Sůl  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kopřivy opláchneme, spaříme trochou vody a asi minutu, dvě povaříme. Do mixéru nalejeme smetanu, lžíci mouky, 2 rozmáčkuté česneky, trochu soli a kopřivy (bez té vody - tou si pak můžeme opláchnout hlavu, udělat čaj, nebo nalít květině). Rozmixujeme a pak v hrnci cca 5 min. povaříme. Dosolíme, pokud je to málo.

Poznámka : Kopřivy / Ať tam je co nejméně stvolů - lepší jsou vršky mladých kopřiv a lístky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Špenát z kopřiv

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web