Autor:

Špekáčky v marinádě

Snadné
Ingredience
Špekáček 500 g
Majonéza 300 g
Paprika - sladká 1/2 lžička
Okurka
sterilované
3 ks
Cibule
velká
1 ks
marináda
Olej
kvalitní
2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Kečup 2 lžíce
Hořčice plnotučná 3 lžíce
Cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Marinádu uděláme tak, že všchny ingredience na marinádu promícháme, prohřejeme v kastrůlku (nevaříme).
Do vlažné marinády dáme sloupnuté a na kolečka nakrájené špekáčky.
Přidáme majolku, cibuli, kostičky okurky + sladkou (případně pálivou) papriku.
Podáváme vychlazené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Špekáčky v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web